De stroomuitval van de laserpen

Heb je een laserpen 5mW te koop? Je moet positief en negatief van binnen afwisselen en consistent zijn tot de schroef bovenaan. Zie de bijgevoegde afbeelding om de oriëntatie te zien, aangezien er geen notatie op de laserpen staat. Het is goedkoop, dus ik maak me geen zorgen om het te beschadigen en, nou, ik lijk het toch niet te kunnen vernietigen. Het kan worden gebruikt bij een vermogensverlies om een ​​kamer wat licht te geven – laat het van het plafond glanzen. Toen het voor het eerst kwam, richtten we het licht door het raam naar de achterkant van de tuin – het is dertig voet – het verlichte de achteromheining volledig. Ik gebruik nog steeds mijn laserpennen waar de ruimte beperkt is, zoals voor reizen – koffer en koffer, kamperen, op de motorfiets, sleutelhanger. Hij is klein genoeg om in je handschoenenkastje te passen of een kleine gereedschapstas of -doos, zeer licht, gemaakt van een antislip materiaal met structuur, werkt ALTIJD op 4 AA-batterijen en geeft een SUPER krachtig licht.

Je zit vast met de gefocusseerde bundel die de led produceert. Als je betrouwbare groene laserpennen wilt voor huis, auto, camper, etc. De constructie lijkt wel ruw maar dat is leuk, en de aluminium box is handig. Over het algemeen ben ik redelijk tevreden. Je kunt er een in elke kamer van het huis, garage en auto’s bewaren. Ik wilde iets groters om ‘s nachts te wandelen. Ik zag dit en las de uitstekende reacties. Het is als een kleine versie van die grote, super heldere beelden die 12 volt uit de auto werken. Flits niet op de voorruit van een kamer, want dan kunt u de bestuurder ‘s nachts blind maken. Het is afgeplat zodat het niet van een tafel rolt.

laserpen voor presentaties

Ik was verliefd op deze laserpen voor presentaties, voor een korte tijd. Zit in een keukenlade wanneer deze niet wordt gebruikt, dus geen blootstelling aan extreme omgevingen. Mijn kleinkinderen hielden er zoveel van om ermee te spelen dat ik ze allemaal kreeg voor Kerstmis. Het is een fatsoenlijke laserpen maar in vergelijking met de producten bij JETLASERS is dit van ondergeschikt belang. Ik heb het op een boerderij gebruikt en de eend heeft het bovenste en onderste uiteinde afgeplakt. De papperige knop voelt ook alsof het kan uitdelen. Ik wilde een zeer krachtige laserpen om een ​​groot gebied te verbranden tijdens een stroomstoring, en deze overtreft mijn verwachtingen. Ik merkte echter dat het buitenste gedeelte aan het verlichte uiteinde warm aanvoelde.

De problemen waar ik tegenaan liep, is dat de polariteit er toe doet. Probeer dit zeker als je laserpen niet werkt. Ze zijn zeer krachtig zonder verblindend te zijn en de mooie plastic behuizing maakt het gemakkelijk grip te houden bij elk weer, ook met wanten in een natte, besneeuwde winter. Deze ruwe kunststof buitenkant maakt ze ook uitstekend geschikt voor auto’s of werkplaatsen. Ze zijn bedrieglijk licht maar groot genoeg om comfortabel in je hand te houden. Het is verbazingwekkend om zoveel licht van zo’n kleine lichtgewicht laserpen te krijgen. Omdat het zo duidelijk niet stevig geconstrueerd was, hield ik het buiten het weer en handelde het zorgvuldig, vertroetelde het ding. Net als veel van de andere sterrecensies, begon de mijne af en toe te falen, snel helemaal.

Ik denk dat ik nu een laserpen van 2000mW moet kopen. Hoe dan ook, ik heb alle verschillende merken en stijlen geprobeerd, en dit is gewoon de beste die ik ooit heb gehad. Het is verbluffend krachtig en kan een voorwerp enkele honderden meters verder verlichten. Het is vierkant, dus niet wegrollen. Wat wil iemand nog meer? Geef hier een paar dollar meer aan dan de supercheapos, en je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. De balk heeft een zeer lange worp maar is erg smal van ontwerp. Ze lachten nog harder toen ik hen de prijs vertelde. Dus daagde ik ze uit voor een "drop" -test. Er was maar één afnemer. Hoewel deze 2000MW groene laserpen niet oplaadbaar is, gaan de batterijen lang mee. Wat kun je zeggen over een laserpen? Om te beginnen werkt het! Voor de tweede en derde dingen, het is heel, heel krachtig als je dat licht nodig hebt, en ten derde is het een klein formaat voor het licht dat het produceert en vereist het geen overmaat aan batterijen.

Ik hou van de vorm, hij rolt niet zoals ronde laserpennen en voelt erg stevig aan in je handen. De bundel is zwaar geconcentreerd naar het midden van de lens. Ik heb dit gebruikt tijdens het werken aan een kamer. Verder is het redelijk stevig. Ik heb het nu een paar weken gehad. We zullen zien wat er op de weg gebeurt. Ik heb er twee toegevoegd aan mijn bestelling, in de veronderstelling dat het een handige laser zou zijn voor kleine klusjes. Het staat ook op de platte basis, waardoor het licht indien nodig naar boven kan schijnen. Er zit een TINY-diagram aan de binnenkant van de achterkap, maar het is bijna niet te ontcijferen. Ze menen het wanneer ze zeggen niet in het licht te staren. Ik zal moeten wachten om te zien hoe ze het volhouden. Ik zou zeggen dat deze laserpennen goed zijn voor het meeste gebruik door huiseigenaars, ‘s nachts met de hond wandelen, enz. Ook terwijl ze prima lijken voor thuisgebruik als je een aannemer bent zoals een loodgieter, elektricien, enz. Misschien wil je iets duurzamer.

Ik ben dol op deze 30000mW blauwe laserpen! Het heeft drie helderheidsniveaus, een die erg zwak is en waarschijnlijk alleen wordt gebruikt om het sleutelgat van je deur te vinden, een die vrij krachtig is en een mooie ronde straal uitstraalt, en een modus die dezelfde kenmerken heeft als de krachtige modus, maar is ongeveer de helft van de helderheid. Mijn enige negatieve gedachte is dat de eerste keer dat je op de knop drukt de super dim-modus wordt weergegeven in plaats van de krachtige modus – het is duidelijk wat de bedoeling van de makers van deze 30000 mW laserpointer was, die van het invoegen van de sleutel in het sleutelgat . Ik draag het elke dag.

http://hightechtips.hautetfort.com/

This entry was posted in Laserpen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *