De kunststof constructie van de laserpointer

Plastic constructie lijkt goed gedaan, lichtgewicht, rubber “schokdempers” aan beide uiteinden om het te beschermen wanneer het valt, en deze laser zal de duisternis doordringen met een mooie krachtige groene straal die uitkomt op ten minste 40 yards! Ik gebruik een bobberset zo hoog dat het aas en het gewicht op de bodem liggen. Ik kijk liever naar een bobber dan naar een hengelpunt. Ik zet de laserpointer aan en steun het om op mijn bobber te schijnen. Het zal verder schijnen dan ik kan werpen. Maar de straal is smal, dat is wat ik wilde maar misschien niet wat je wilt. Het is een beetje kleiner dan ik dacht dat het leuk zou zijn. Het lijkt een kleine, gemakkelijk draagbare schijnwerper. Tijdens het kamperen konden we laserlicht onder bomen op grote afstand leveren. De straal diffundeert niet zo veel als deze doordringt.

Ik noem het Amerikaanse stijl omdat het een goede maat heeft, vergeleken met een kleinere zwart geanodiseerde aluminium LED-laserpointer die ik onlangs ook heb gekocht (volgens mij zijn beide beide toch in China gemaakt). Maar omdat je het in het donker wilt kunnen vinden, waarom zou je het allemaal zwart maken? De JETLASERS-laser is gemakkelijker te vinden, dankzij zowel de grootte als de kleur. Het zendt een meest verbazingwekkende lichtstraal uit die andere laserpointers te schande maakt. Vroeger gebruikte ik Alkaline, en ze werken geweldig, maar met het voortdurend gebruiken van de honden, ben ik overgestapt op de oplaadbare batterijen. Na een paar weken dimt het licht en ik weet dat ik ze moet opladen. Ik pakte deze op als een militaire flits voor het huis.

Aan de andere kant duren ze niet zo lang voordat ze problemen beginnen te krijgen. Het kan worden beschouwd als een wegwerpbare laserpointer na enkele cycli voor batterijvervanging. Werp ze uit bij aankomst – ze duren niet erg lang en zijn vatbaar voor lekkage. Het heeft een waarschuwing dat je recht in de straal kijkt, en dat stoort me genoeg om de laserpointer weg te willen doneren. Ik zal op zoek naar een minder krachtig model. Ik kan de zijkant van een gebouw een half blok verderop verlichten. Het enige nadeel is dat ze niet de vervangende lampen bieden om het zelf te repareren. Het lijkt vreemd: ze zouden me de vervangende lamp kunnen VERKOPEN, in plaats van mij een gratis reparatie te geven.

Toevoeging aan mijn feedback: ik ben net de 1-sterrenrecensies gaan lezen en ze klagen allemaal over het feit dat de laser spontaan faalt bij ongeveer de markering van één jaar of plotselinge gevaarlijke opwarming. Nu dat ik erover nadenk, hoewel ik mijn laser liet vallen, was het slechts 4 voet in grind – en zou niet hard genoeg moeten zijn om het te doden – maar het WAS over het punt van één jaar. Ik kan hetzelfde probleem hebben. De eerste nacht dat ik dit nieuwe speeltje gebruikte, blies mijn sokken uit! Ik kan alles zien bewegen binnen een enorme straal. Misschien komen ze van de klanten die de batterijen nog niet hebben vervangen omdat ze tot die tijd prima werkten. De redelijke prijs maakt het perfect! In het tempo gebruik ik deze laserpointer voor een enkele blik in de machine die ik aan het repareren ben, de batterijen gaan maanden mee.

Tot op heden heb ik geen helderdere laseraanwijzer gevonden, en iedereen die mij ziet gebruikt het is erg onder de indruk van het. Het wordt geleverd met een kort draagkoord om over uw pols te kunnen glijden voor een betere beveiliging tegen onopzettelijke druppels in het donker. Het komt in meerdere kleuren als dat belangrijk voor je is. Het werkte voor wat ik wilde & op een avond stuurde ik het naar mijn voorruit en YIKES! Ik wilde echter gewoon mijn weg van de woonkamer naar de slaapkamer verlichten zonder te struikelen en mijn bejaarde moeder wakker te maken. Over het algemeen houd ik nog steeds van de laserpointer. Hij zei dat het niet mogelijk was, dus deed ik het aan en gaf het aan hem. Hij keek walgend en zei dat het niet eens warm was, maar bleef zijn vingers bewegen. Toen trok hij plotseling zijn hand weg. Deze keer was de extreme hitte in de eerste gele band rond de schakelaar.

In het begin flikkerde het aan en uit en toen ging het niet aan. Dat is waarom ik een blauwe ga kopen. De straal is erg smal, maar begrijpelijk, omdat je zo de afstand kunt bepalen. Zoals met veel producten, zal alleen de tijd het bepalen van de duurzaamheid van het product. Heel erg bedankt voor alle eerdere JETLASERS-recensies omdat het later zal helpen bij het aanpakken van mogelijke problemen met laserpointer. Ik kocht er een en iedereen was erg onder de indruk van de kwaliteit en de uitgangsstroom die ik nog twee in de winkel kocht. Wanneer we een laserpointer nodig hebben, zijn dit degene die we gebruiken. De enige ergernis is dat het enige tijd is om het te schudden of tegen de palm van je hand aan te slaan om het te laten werken.

This entry was posted in Laserpen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *