Het onderzoek van de laserpointer

Zonder enig onderzoek te doen (geen idee hoe krachtig 190 mW was), heb ik deze laserprojector gekozen op basis van beoordelingen. Toen ik het voor het eerst ontving, was ik om drie redenen niet gelukkig. Ten eerste is het zo lichtgewicht dat het niet steviger leek dan goedkope laserpointers. De markeringen waren bijna onzichtbaar en niet duidelijk. Ik kon niets zien dat op de bodem van de zaak leek. Maar mijn grootste probleem was de waarschuwing op het pakket. Waarschuwing: kijk niet rechtstreeks in de laser, zichtbeschadiging kan optreden. Ik wil beestjes spotten, niet verblinden. Dus ik deed een zoekopdracht op internet en vond deze uitleg over hoe: "Staren naar een intens licht, zoals een LED, kan hetzelfde effect hebben op het netvlies als het gebruik van de zonnestralen om papier te roken of om een ​​vuur te starten met behulp van een vergrootglas glas.

Toen ik deze laserprojector eenmaal aan het werk kreeg, stond ik versteld hoe krachtig hij was. Nog helderder dan mijn Snap-on voor zwaar werk. Ik kan gemakkelijk de top van een veertig voet denneboom zien vanaf een afstand van zestig meter en helemaal tot aan het einde van onze zes doodlopende weg. En de drijvende waterdichte laserpointer is ook geweldig. Dus waarschijnlijk veilig voor critter-spotting, maar ik zal voorzichtig moeten zijn om de straal van hun gezicht te verwijderen. Ik bedoel, het laserlicht ging uit, ik schudde het en het was weer aan. Ik heb een paar weken gewerkt en daarna zijn de problemen weer begonnen. Dus ik denk dat het het lichtste gebruik is dat mogelijk is als we het over "gebruik" hebben. Ik zal deze 50mW laserpen aanbevelen, iets anders kopen dat duurzamer is. (Ik vergat te controleren op vervangende lampen voordat ik het kocht.) Ik WEET dat de originele Diode in theorie jaren zou moeten meegaan, maar ik heb veel Dioden voortijdig laten mislukken, en ik wil dit niet weggooien voor de gebrek aan een werkende lamp.

Wedden zal het mijn lichtgewicht schijnwerper vervanging voor kikker gigging zijn. Ik ben onder de indruk en heb deze onlangs als cadeau gekocht. TEN SLOTTE, een laserpen die handig is als het erom gaat dingen in het donker te zien die je niet wilt verrassen (ik woon in het land) en laat honden ‘s nachts lopen voor andere doeleinden. Ik heb veel, veel laserpointers in de winkels gekocht en je kunt het pas vertellen als je ze uit het pakket haalt om ze te gebruiken, of ze je nu voldoende licht geven om ‘s nachts meer dan 1,5 meter voor je te zien. Buiten is het echter een ander verhaal. De straal is zo smal dat het lijkt alsof je door een pengat in het donker kijkt.

De garantie op het pakket zegt om het artikel terug te sturen naar de fabriek voor vervanging of reparatie. Maar voor de meeste situaties zal het meer dan voldoende bundel bieden. Het biedt een heldere, scherpe straal omringd door een zwakker licht. Vanwege het plastic ontwerp is het licht en toch zeer duurzaam. Ik heb de mijne op harde stenen vloeren en beton laten vallen … en het werkt nog steeds. Het "zal" zelfstandig opstaan ​​op het uiteinde van het uiteinde, niet op het uiteinde van de lens. Het heeft een enigszins rechthoekige vorm die ervoor zorgt dat het niet op hellende oppervlakken kan rollen. Ik ben ernstig visueel gehandicapt en ben dol op deze 20mW laser pointer. Ik ben 100% blind in het donker, dus een heldere, betrouwbare en gemakkelijk te onderhouden laserpointer is een must-have. Nu heb ik er 2: eerst was mijn fietstoer gebruikt en later bestelde ik er nog een voor het huis. Geen herladen, vervang gewoon de overal gevonden batterijen; mijn belangrijkste criteria voor fietstochten – geen afhankelijkheid van elektriciteit. Ik heb het twee keer laten vallen en het werkt nog steeds, dus voeg misschien wat ruig toe aan de beschrijving.

Het anti-rol vierkante ontwerp en rubberen panelen eromheen maken het duurzamer en voelen aan als een betere grip. Of het 190 mW is of niet, is mij een raadsel. Het was niet de knop, niet de 2 ohm-weerstand binnenin. Dat metalen onderdeel verslechterde op de een of andere manier in zijn geleidende vermogens. Goedkoopste oplossing is om een ​​stukje folie aan de binnenkant van de onderdop toe te voegen. De laseraanwijzer ging branden en werd weer helderder. Het licht gebogen lichaam past precies bij de hand en plaatst de focus van de balk recht vooruit zonder de pols naar beneden te hoeven spannen, zoals gedaan met een conventionele rechte buisachtige laserpointer.

Deze 30mW groene laser is krachtig genoeg om een donker pad te verlichten, zodat ik niet struikel, licht genoeg om in mijn mond te steken om beide handen te gebruiken om iets op te lossen (of vaker poep op te nemen tijdens nachtelijke wandelingen), en gebruikt een 18650-batterij. Ik gebruik hier een Eneloop-batterij in en wissel deze elke paar weken uit, ik ben nooit zonder licht. Ik schiet mijn laser uit en gebruik hem een paar keer per dag omdat hij er altijd is. Ik koop een paar voor geschenken elke keer dat ze in de uitverkoop gaan.

30mW laser pointer

Helaas zijn auto’s onderhevig aan schommelingen in temperatuur, waardoor traditionele batterijen snel worden vernietigd, althans degenen die redelijk geprijsd en overal verkrijgbaar zijn. Het lijkt alsof ze altijd in de weg zitten, bedekt zijn met iets plakkerigs, uit elkaar valt, enz. Ik moet het een paar seconden slaan, maar dan stopt het weer met werken. De 30mW laserpointer is 20 cm lang, ongeveer 3 cm breed en diep bij de handgreep, en de reflector heeft een diameter van 4 cm aan zijn voorkant. En op ZOWEL mijn laserwijzers, hebben het zwarte plastiek met het logo erop en het plastic dat het batterijcompartiment bedekt, afgebroken en kleverig geworden. Ze werden ook de hele tijd op verschillende plaatsen bewaard. Het is zo eng om alleen buiten te staan ​​in het pikdonker terwijl ik hem smeek om op te scharrelen.

https://www.animexx.de/weblog/1111171/

This entry was posted in Laserpen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *