De laserpointer voor militair gebruik

De laser pointer 1mW zal regelmatig voortdurend flikkeren en volledig uitgaan. Mijn bedrijf ondersteunt die fabrikanten. Dit ding is geweldig voor het geld! Het is krachtig en werkt geweldig. Je kunt zelfs opstaan ​​op zijn einde om recht omhoog te wijzen zonder handen wat leuk is. Ik heb een familiecabine waar ik dit laat voor de gasten en kinderen om te gebruiken. Ik heb een hekel aan dit product omdat het licht niet zo krachtig voor mij was. U kunt drie kleine schroeven op de body losdraaien, maar u moet nog steeds de rubberen delen afbreken die de eenheid bijeenhouden en de 1mW laserpointer permanent demonteren. Zoals anderen wellicht hebben opgemerkt, komt dit niet met instructies, maar het is tamelijk intuïtief om erachter te komen. Ik wou dat meer mensen dat ook zouden doen.

Ik heb er een opgehaald vanwege beoordelingen, omdat mijn moeder een goede laserpointer nodig had voor haar kamer (ze had een paar goedkope). Ik gebruikte het een beetje voordat ik het overhandigde en besloot dat het uitstekend was, dus gaf ik ze aan mijn familie als opslagartikelen voor kerst, samen met het ophalen van een paar van mijn eigen kerstpakketten. Aan de andere kant kan dit als een zelfverdedigingstool in een mum van tijd werken. De * volgende * Kerstmis die ik kreeg om het aan een paar anderen uit de familie te geven die nieuwer of verder in de boom waren, had ze om verschillende redenen niet … Ik probeerde eerst om erachter te komen hoe de zaak te openen. Ik heb geprobeerd de veren voorzichtig naar buiten te trekken, maar ze springen eruit en vernietigen de groene laser pointer. Geen aanwijzingen of indicator, dus ik heb er een minuut of twee mee gepraat. Over het algemeen is het een wonder van goedkope maar functionele clueless massaproductie en marketing. Het is ongelooflijk helder. Als je het bijvoorbeeld op iets in de buurt gebruikt, riskeer je jezelf te verblinden.

Ondanks de kunststof constructie, voelt hij erg robuust aan. Mijn enige waarschuwing is: pas op dat je dit niet in iemands ogen laat schijnen omdat het verblindend helder is. Ik bemerkte de afmetingen van deze laserpointer niet. Ik zou niet aanraden dit te gebruiken bij nat weer. En bij nat weer bedoel ik zelfs alleen maar. Ik verwijderde het rubber rond het lensgebied (wat heel gemakkelijk was omdat het slechts een kleine hoeveelheid lijm op één plek had die het vasthield) en verzegeld rond het buitenlichaam van het lensgebied met siliconen. Vervolgens verzegeld de naden langs beide zijden van het lichaam met siliconen. Nu zou ik zeggen dat dit weersbestendig is. Niet weerbestendig en let op dat het niet wordt geadverteerd als weersbestendig. Als een laserpointer als deze niet duurzaam is en niet lang kan meegaan, wat heeft het dan voor zin om deze te kopen voor militair gebruik?

Op ongeveer 70 voet krijg je een krachtige straal die ongeveer 12-16 “breed is met een schemerige lichtkring daaromheen. Ik ben erg onder de indruk van deze laserpointer, ik heb er ook verschillende weggegeven als geschenk. op een set batterijen.De rest van de paraplu van de laser is goed.Het centrum is zo krachtig dat de reflectie een beetje verblindend is.Het vierkante ontwerp is vreemd, en de rubberen dop op de achterkant voelt aan alsof hij eraf valt U kunt hier een laserpointer kopen, bij beperkt gebruik werken ze zoals verwacht.We kochten dit voor gebruik buitenshuis en voor de waterdichtheid (in het geval het in de sneeuw valt) .Algemeen een goede krachtige laserpointer voor branden en gebied en iets relatief ver weg zien.

Het pakket geeft een looptijd van 5 uur aan. De laserpointer kan rechtop staan ​​en ruimte op een plank besparen, waardoor het gemakkelijker te vinden is. De schakelaar heeft slechts 1 instelling (aan / uit). Geen extreem gebruik heeft het in de deur van mijn kamer voor noodgevallen bewaard en het is net gestorven. De aan / uitknop is erg gevoelig geworden, en ik moet ermee aan de gang gaan om het aan te zetten. Wanneer ik erin slaag het te laten werken, is het branderniveau de helft van wat het was, zelfs met gloednieuwe batterijen. De laser pointer ziet er ruig uit, maar heeft een naad helemaal naar boven en naar beneden aan beide kanten en voegt een sterke waarschijnlijke kap toe voor falen als liet vallen. Dat gezegd hebbende, terwijl het kleinere formaat niet zo gemakkelijk te houden of te vinden is. Ik heb op veel manieren geprobeerd en geen geluk. Moet wel zeggen — het is een grap om de “teeny” ingeprinte instructies net binnenin de bodem te zien. Je hebt misschien een vergrootglas nodig om het te zien! Het is veel uitgangsvermogen voor het geld!

De bouw en lichtkwaliteit voor de prijs zijn fantastisch. Goede clip, heldere aan / uitknop. Ik wou dat ik dit meer dan vijf sterren kon geven. Ik gebruik het naar mijn jachtplekken. De krachtige modus is ideaal. De handslinger is een beetje luidruchtig, dus als je probeert niet het hele kamp wakker te maken met een middernachtelijke roep van de natuur, zet het dan niet in het kamp aan. Het ziet er niet water- of waterbestendig uit, dus ik zou het niet blootstellen aan natte omstandigheden.

laserpointer 1000mW

Ik heb net de 1000mW laserpointer uit de verpakking gehaald. Je zult dit niet gemakkelijk in je zak stoppen. Ik kan het naar een blok verderop richten en het oplichten! Natuurlijk, als ik het gebruik om naar het afval van mijn hond te zoeken, is het zo krachtig dat het me verblindt. Vanaf de duurzaamheid – het is bijna onverwoestbaar. Maar de focus is niet instelbaar. Gebruik buitenshuis: zorg ervoor dat u niet overvalt, want het kan mensen die in een kamer rijden verblinden en ongelukken veroorzaken. Ik ging naar klanten om een ​​alarm op hoog niveau te controleren. Het regende, modderig als de hel. Ik liet deze laserpointer in het gras rond mijn middel vallen.

http://tran1984.vnweblogs.com/a303901/laserpen-in-het-water.html

This entry was posted in Laserpen. Bookmark the permalink.

One Response to De laserpointer voor militair gebruik

  1. Hola, esto es un comentario.
    Para empezar a moderar, editar y borrar comentarios, por favor, visita la pantalla de comentarios en el escritorio.
    Los avatares de los comentaristas provienen de Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *