De stroomuitval van de laserpen

Heb je een laserpen 5mW te koop? Je moet positief en negatief van binnen afwisselen en consistent zijn tot de schroef bovenaan. Zie de bijgevoegde afbeelding om de oriëntatie te zien, aangezien er geen notatie op de laserpen staat. Het is goedkoop, dus ik maak me geen zorgen om het te beschadigen en, nou, ik lijk het toch niet te kunnen vernietigen. Het kan worden gebruikt bij een vermogensverlies om een ​​kamer wat licht te geven – laat het van het plafond glanzen. Toen het voor het eerst kwam, richtten we het licht door het raam naar de achterkant van de tuin – het is dertig voet – het verlichte de achteromheining volledig. Ik gebruik nog steeds mijn laserpennen waar de ruimte beperkt is, zoals voor reizen – koffer en koffer, kamperen, op de motorfiets, sleutelhanger. Hij is klein genoeg om in je handschoenenkastje te passen of een kleine gereedschapstas of -doos, zeer licht, gemaakt van een antislip materiaal met structuur, werkt ALTIJD op 4 AA-batterijen en geeft een SUPER krachtig licht.

Je zit vast met de gefocusseerde bundel die de led produceert. Als je betrouwbare groene laserpennen wilt voor huis, auto, camper, etc. De constructie lijkt wel ruw maar dat is leuk, en de aluminium box is handig. Over het algemeen ben ik redelijk tevreden. Je kunt er een in elke kamer van het huis, garage en auto’s bewaren. Ik wilde iets groters om ‘s nachts te wandelen. Ik zag dit en las de uitstekende reacties. Het is als een kleine versie van die grote, super heldere beelden die 12 volt uit de auto werken. Flits niet op de voorruit van een kamer, want dan kunt u de bestuurder ‘s nachts blind maken. Het is afgeplat zodat het niet van een tafel rolt.

laserpen voor presentaties

Ik was verliefd op deze laserpen voor presentaties, voor een korte tijd. Zit in een keukenlade wanneer deze niet wordt gebruikt, dus geen blootstelling aan extreme omgevingen. Mijn kleinkinderen hielden er zoveel van om ermee te spelen dat ik ze allemaal kreeg voor Kerstmis. Het is een fatsoenlijke laserpen maar in vergelijking met de producten bij JETLASERS is dit van ondergeschikt belang. Ik heb het op een boerderij gebruikt en de eend heeft het bovenste en onderste uiteinde afgeplakt. De papperige knop voelt ook alsof het kan uitdelen. Ik wilde een zeer krachtige laserpen om een ​​groot gebied te verbranden tijdens een stroomstoring, en deze overtreft mijn verwachtingen. Ik merkte echter dat het buitenste gedeelte aan het verlichte uiteinde warm aanvoelde.

De problemen waar ik tegenaan liep, is dat de polariteit er toe doet. Probeer dit zeker als je laserpen niet werkt. Ze zijn zeer krachtig zonder verblindend te zijn en de mooie plastic behuizing maakt het gemakkelijk grip te houden bij elk weer, ook met wanten in een natte, besneeuwde winter. Deze ruwe kunststof buitenkant maakt ze ook uitstekend geschikt voor auto’s of werkplaatsen. Ze zijn bedrieglijk licht maar groot genoeg om comfortabel in je hand te houden. Het is verbazingwekkend om zoveel licht van zo’n kleine lichtgewicht laserpen te krijgen. Omdat het zo duidelijk niet stevig geconstrueerd was, hield ik het buiten het weer en handelde het zorgvuldig, vertroetelde het ding. Net als veel van de andere sterrecensies, begon de mijne af en toe te falen, snel helemaal.

Ik denk dat ik nu een laserpen van 2000mW moet kopen. Hoe dan ook, ik heb alle verschillende merken en stijlen geprobeerd, en dit is gewoon de beste die ik ooit heb gehad. Het is verbluffend krachtig en kan een voorwerp enkele honderden meters verder verlichten. Het is vierkant, dus niet wegrollen. Wat wil iemand nog meer? Geef hier een paar dollar meer aan dan de supercheapos, en je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. De balk heeft een zeer lange worp maar is erg smal van ontwerp. Ze lachten nog harder toen ik hen de prijs vertelde. Dus daagde ik ze uit voor een "drop" -test. Er was maar één afnemer. Hoewel deze 2000MW groene laserpen niet oplaadbaar is, gaan de batterijen lang mee. Wat kun je zeggen over een laserpen? Om te beginnen werkt het! Voor de tweede en derde dingen, het is heel, heel krachtig als je dat licht nodig hebt, en ten derde is het een klein formaat voor het licht dat het produceert en vereist het geen overmaat aan batterijen.

Ik hou van de vorm, hij rolt niet zoals ronde laserpennen en voelt erg stevig aan in je handen. De bundel is zwaar geconcentreerd naar het midden van de lens. Ik heb dit gebruikt tijdens het werken aan een kamer. Verder is het redelijk stevig. Ik heb het nu een paar weken gehad. We zullen zien wat er op de weg gebeurt. Ik heb er twee toegevoegd aan mijn bestelling, in de veronderstelling dat het een handige laser zou zijn voor kleine klusjes. Het staat ook op de platte basis, waardoor het licht indien nodig naar boven kan schijnen. Er zit een TINY-diagram aan de binnenkant van de achterkap, maar het is bijna niet te ontcijferen. Ze menen het wanneer ze zeggen niet in het licht te staren. Ik zal moeten wachten om te zien hoe ze het volhouden. Ik zou zeggen dat deze laserpennen goed zijn voor het meeste gebruik door huiseigenaars, ‘s nachts met de hond wandelen, enz. Ook terwijl ze prima lijken voor thuisgebruik als je een aannemer bent zoals een loodgieter, elektricien, enz. Misschien wil je iets duurzamer.

Ik ben dol op deze 30000mW blauwe laserpen! Het heeft drie helderheidsniveaus, een die erg zwak is en waarschijnlijk alleen wordt gebruikt om het sleutelgat van je deur te vinden, een die vrij krachtig is en een mooie ronde straal uitstraalt, en een modus die dezelfde kenmerken heeft als de krachtige modus, maar is ongeveer de helft van de helderheid. Mijn enige negatieve gedachte is dat de eerste keer dat je op de knop drukt de super dim-modus wordt weergegeven in plaats van de krachtige modus – het is duidelijk wat de bedoeling van de makers van deze 30000 mW laserpointer was, die van het invoegen van de sleutel in het sleutelgat . Ik draag het elke dag.

http://hightechtips.hautetfort.com/

Posted in Laserpen | Leave a comment

De kunststof constructie van de laserpointer

Plastic constructie lijkt goed gedaan, lichtgewicht, rubber “schokdempers” aan beide uiteinden om het te beschermen wanneer het valt, en deze laser zal de duisternis doordringen met een mooie krachtige groene straal die uitkomt op ten minste 40 yards! Ik gebruik een bobberset zo hoog dat het aas en het gewicht op de bodem liggen. Ik kijk liever naar een bobber dan naar een hengelpunt. Ik zet de laserpointer aan en steun het om op mijn bobber te schijnen. Het zal verder schijnen dan ik kan werpen. Maar de straal is smal, dat is wat ik wilde maar misschien niet wat je wilt. Het is een beetje kleiner dan ik dacht dat het leuk zou zijn. Het lijkt een kleine, gemakkelijk draagbare schijnwerper. Tijdens het kamperen konden we laserlicht onder bomen op grote afstand leveren. De straal diffundeert niet zo veel als deze doordringt.

Ik noem het Amerikaanse stijl omdat het een goede maat heeft, vergeleken met een kleinere zwart geanodiseerde aluminium LED-laserpointer die ik onlangs ook heb gekocht (volgens mij zijn beide beide toch in China gemaakt). Maar omdat je het in het donker wilt kunnen vinden, waarom zou je het allemaal zwart maken? De JETLASERS-laser is gemakkelijker te vinden, dankzij zowel de grootte als de kleur. Het zendt een meest verbazingwekkende lichtstraal uit die andere laserpointers te schande maakt. Vroeger gebruikte ik Alkaline, en ze werken geweldig, maar met het voortdurend gebruiken van de honden, ben ik overgestapt op de oplaadbare batterijen. Na een paar weken dimt het licht en ik weet dat ik ze moet opladen. Ik pakte deze op als een militaire flits voor het huis.

Aan de andere kant duren ze niet zo lang voordat ze problemen beginnen te krijgen. Het kan worden beschouwd als een wegwerpbare laserpointer na enkele cycli voor batterijvervanging. Werp ze uit bij aankomst – ze duren niet erg lang en zijn vatbaar voor lekkage. Het heeft een waarschuwing dat je recht in de straal kijkt, en dat stoort me genoeg om de laserpointer weg te willen doneren. Ik zal op zoek naar een minder krachtig model. Ik kan de zijkant van een gebouw een half blok verderop verlichten. Het enige nadeel is dat ze niet de vervangende lampen bieden om het zelf te repareren. Het lijkt vreemd: ze zouden me de vervangende lamp kunnen VERKOPEN, in plaats van mij een gratis reparatie te geven.

Toevoeging aan mijn feedback: ik ben net de 1-sterrenrecensies gaan lezen en ze klagen allemaal over het feit dat de laser spontaan faalt bij ongeveer de markering van één jaar of plotselinge gevaarlijke opwarming. Nu dat ik erover nadenk, hoewel ik mijn laser liet vallen, was het slechts 4 voet in grind – en zou niet hard genoeg moeten zijn om het te doden – maar het WAS over het punt van één jaar. Ik kan hetzelfde probleem hebben. De eerste nacht dat ik dit nieuwe speeltje gebruikte, blies mijn sokken uit! Ik kan alles zien bewegen binnen een enorme straal. Misschien komen ze van de klanten die de batterijen nog niet hebben vervangen omdat ze tot die tijd prima werkten. De redelijke prijs maakt het perfect! In het tempo gebruik ik deze laserpointer voor een enkele blik in de machine die ik aan het repareren ben, de batterijen gaan maanden mee.

Tot op heden heb ik geen helderdere laseraanwijzer gevonden, en iedereen die mij ziet gebruikt het is erg onder de indruk van het. Het wordt geleverd met een kort draagkoord om over uw pols te kunnen glijden voor een betere beveiliging tegen onopzettelijke druppels in het donker. Het komt in meerdere kleuren als dat belangrijk voor je is. Het werkte voor wat ik wilde & op een avond stuurde ik het naar mijn voorruit en YIKES! Ik wilde echter gewoon mijn weg van de woonkamer naar de slaapkamer verlichten zonder te struikelen en mijn bejaarde moeder wakker te maken. Over het algemeen houd ik nog steeds van de laserpointer. Hij zei dat het niet mogelijk was, dus deed ik het aan en gaf het aan hem. Hij keek walgend en zei dat het niet eens warm was, maar bleef zijn vingers bewegen. Toen trok hij plotseling zijn hand weg. Deze keer was de extreme hitte in de eerste gele band rond de schakelaar.

In het begin flikkerde het aan en uit en toen ging het niet aan. Dat is waarom ik een blauwe ga kopen. De straal is erg smal, maar begrijpelijk, omdat je zo de afstand kunt bepalen. Zoals met veel producten, zal alleen de tijd het bepalen van de duurzaamheid van het product. Heel erg bedankt voor alle eerdere JETLASERS-recensies omdat het later zal helpen bij het aanpakken van mogelijke problemen met laserpointer. Ik kocht er een en iedereen was erg onder de indruk van de kwaliteit en de uitgangsstroom die ik nog twee in de winkel kocht. Wanneer we een laserpointer nodig hebben, zijn dit degene die we gebruiken. De enige ergernis is dat het enige tijd is om het te schudden of tegen de palm van je hand aan te slaan om het te laten werken.

Posted in Laserpen | Leave a comment

Het onderzoek van de laserpointer

Zonder enig onderzoek te doen (geen idee hoe krachtig 190 mW was), heb ik deze laserprojector gekozen op basis van beoordelingen. Toen ik het voor het eerst ontving, was ik om drie redenen niet gelukkig. Ten eerste is het zo lichtgewicht dat het niet steviger leek dan goedkope laserpointers. De markeringen waren bijna onzichtbaar en niet duidelijk. Ik kon niets zien dat op de bodem van de zaak leek. Maar mijn grootste probleem was de waarschuwing op het pakket. Waarschuwing: kijk niet rechtstreeks in de laser, zichtbeschadiging kan optreden. Ik wil beestjes spotten, niet verblinden. Dus ik deed een zoekopdracht op internet en vond deze uitleg over hoe: "Staren naar een intens licht, zoals een LED, kan hetzelfde effect hebben op het netvlies als het gebruik van de zonnestralen om papier te roken of om een ​​vuur te starten met behulp van een vergrootglas glas.

Toen ik deze laserprojector eenmaal aan het werk kreeg, stond ik versteld hoe krachtig hij was. Nog helderder dan mijn Snap-on voor zwaar werk. Ik kan gemakkelijk de top van een veertig voet denneboom zien vanaf een afstand van zestig meter en helemaal tot aan het einde van onze zes doodlopende weg. En de drijvende waterdichte laserpointer is ook geweldig. Dus waarschijnlijk veilig voor critter-spotting, maar ik zal voorzichtig moeten zijn om de straal van hun gezicht te verwijderen. Ik bedoel, het laserlicht ging uit, ik schudde het en het was weer aan. Ik heb een paar weken gewerkt en daarna zijn de problemen weer begonnen. Dus ik denk dat het het lichtste gebruik is dat mogelijk is als we het over "gebruik" hebben. Ik zal deze 50mW laserpen aanbevelen, iets anders kopen dat duurzamer is. (Ik vergat te controleren op vervangende lampen voordat ik het kocht.) Ik WEET dat de originele Diode in theorie jaren zou moeten meegaan, maar ik heb veel Dioden voortijdig laten mislukken, en ik wil dit niet weggooien voor de gebrek aan een werkende lamp.

Wedden zal het mijn lichtgewicht schijnwerper vervanging voor kikker gigging zijn. Ik ben onder de indruk en heb deze onlangs als cadeau gekocht. TEN SLOTTE, een laserpen die handig is als het erom gaat dingen in het donker te zien die je niet wilt verrassen (ik woon in het land) en laat honden ‘s nachts lopen voor andere doeleinden. Ik heb veel, veel laserpointers in de winkels gekocht en je kunt het pas vertellen als je ze uit het pakket haalt om ze te gebruiken, of ze je nu voldoende licht geven om ‘s nachts meer dan 1,5 meter voor je te zien. Buiten is het echter een ander verhaal. De straal is zo smal dat het lijkt alsof je door een pengat in het donker kijkt.

De garantie op het pakket zegt om het artikel terug te sturen naar de fabriek voor vervanging of reparatie. Maar voor de meeste situaties zal het meer dan voldoende bundel bieden. Het biedt een heldere, scherpe straal omringd door een zwakker licht. Vanwege het plastic ontwerp is het licht en toch zeer duurzaam. Ik heb de mijne op harde stenen vloeren en beton laten vallen … en het werkt nog steeds. Het "zal" zelfstandig opstaan ​​op het uiteinde van het uiteinde, niet op het uiteinde van de lens. Het heeft een enigszins rechthoekige vorm die ervoor zorgt dat het niet op hellende oppervlakken kan rollen. Ik ben ernstig visueel gehandicapt en ben dol op deze 20mW laser pointer. Ik ben 100% blind in het donker, dus een heldere, betrouwbare en gemakkelijk te onderhouden laserpointer is een must-have. Nu heb ik er 2: eerst was mijn fietstoer gebruikt en later bestelde ik er nog een voor het huis. Geen herladen, vervang gewoon de overal gevonden batterijen; mijn belangrijkste criteria voor fietstochten – geen afhankelijkheid van elektriciteit. Ik heb het twee keer laten vallen en het werkt nog steeds, dus voeg misschien wat ruig toe aan de beschrijving.

Het anti-rol vierkante ontwerp en rubberen panelen eromheen maken het duurzamer en voelen aan als een betere grip. Of het 190 mW is of niet, is mij een raadsel. Het was niet de knop, niet de 2 ohm-weerstand binnenin. Dat metalen onderdeel verslechterde op de een of andere manier in zijn geleidende vermogens. Goedkoopste oplossing is om een ​​stukje folie aan de binnenkant van de onderdop toe te voegen. De laseraanwijzer ging branden en werd weer helderder. Het licht gebogen lichaam past precies bij de hand en plaatst de focus van de balk recht vooruit zonder de pols naar beneden te hoeven spannen, zoals gedaan met een conventionele rechte buisachtige laserpointer.

Deze 30mW groene laser is krachtig genoeg om een donker pad te verlichten, zodat ik niet struikel, licht genoeg om in mijn mond te steken om beide handen te gebruiken om iets op te lossen (of vaker poep op te nemen tijdens nachtelijke wandelingen), en gebruikt een 18650-batterij. Ik gebruik hier een Eneloop-batterij in en wissel deze elke paar weken uit, ik ben nooit zonder licht. Ik schiet mijn laser uit en gebruik hem een paar keer per dag omdat hij er altijd is. Ik koop een paar voor geschenken elke keer dat ze in de uitverkoop gaan.

30mW laser pointer

Helaas zijn auto’s onderhevig aan schommelingen in temperatuur, waardoor traditionele batterijen snel worden vernietigd, althans degenen die redelijk geprijsd en overal verkrijgbaar zijn. Het lijkt alsof ze altijd in de weg zitten, bedekt zijn met iets plakkerigs, uit elkaar valt, enz. Ik moet het een paar seconden slaan, maar dan stopt het weer met werken. De 30mW laserpointer is 20 cm lang, ongeveer 3 cm breed en diep bij de handgreep, en de reflector heeft een diameter van 4 cm aan zijn voorkant. En op ZOWEL mijn laserwijzers, hebben het zwarte plastiek met het logo erop en het plastic dat het batterijcompartiment bedekt, afgebroken en kleverig geworden. Ze werden ook de hele tijd op verschillende plaatsen bewaard. Het is zo eng om alleen buiten te staan ​​in het pikdonker terwijl ik hem smeek om op te scharrelen.

https://www.animexx.de/weblog/1111171/

Posted in Laserpen | Leave a comment

De laserpointer voor militair gebruik

De laser pointer 1mW zal regelmatig voortdurend flikkeren en volledig uitgaan. Mijn bedrijf ondersteunt die fabrikanten. Dit ding is geweldig voor het geld! Het is krachtig en werkt geweldig. Je kunt zelfs opstaan ​​op zijn einde om recht omhoog te wijzen zonder handen wat leuk is. Ik heb een familiecabine waar ik dit laat voor de gasten en kinderen om te gebruiken. Ik heb een hekel aan dit product omdat het licht niet zo krachtig voor mij was. U kunt drie kleine schroeven op de body losdraaien, maar u moet nog steeds de rubberen delen afbreken die de eenheid bijeenhouden en de 1mW laserpointer permanent demonteren. Zoals anderen wellicht hebben opgemerkt, komt dit niet met instructies, maar het is tamelijk intuïtief om erachter te komen. Ik wou dat meer mensen dat ook zouden doen.

Ik heb er een opgehaald vanwege beoordelingen, omdat mijn moeder een goede laserpointer nodig had voor haar kamer (ze had een paar goedkope). Ik gebruikte het een beetje voordat ik het overhandigde en besloot dat het uitstekend was, dus gaf ik ze aan mijn familie als opslagartikelen voor kerst, samen met het ophalen van een paar van mijn eigen kerstpakketten. Aan de andere kant kan dit als een zelfverdedigingstool in een mum van tijd werken. De * volgende * Kerstmis die ik kreeg om het aan een paar anderen uit de familie te geven die nieuwer of verder in de boom waren, had ze om verschillende redenen niet … Ik probeerde eerst om erachter te komen hoe de zaak te openen. Ik heb geprobeerd de veren voorzichtig naar buiten te trekken, maar ze springen eruit en vernietigen de groene laser pointer. Geen aanwijzingen of indicator, dus ik heb er een minuut of twee mee gepraat. Over het algemeen is het een wonder van goedkope maar functionele clueless massaproductie en marketing. Het is ongelooflijk helder. Als je het bijvoorbeeld op iets in de buurt gebruikt, riskeer je jezelf te verblinden.

Ondanks de kunststof constructie, voelt hij erg robuust aan. Mijn enige waarschuwing is: pas op dat je dit niet in iemands ogen laat schijnen omdat het verblindend helder is. Ik bemerkte de afmetingen van deze laserpointer niet. Ik zou niet aanraden dit te gebruiken bij nat weer. En bij nat weer bedoel ik zelfs alleen maar. Ik verwijderde het rubber rond het lensgebied (wat heel gemakkelijk was omdat het slechts een kleine hoeveelheid lijm op één plek had die het vasthield) en verzegeld rond het buitenlichaam van het lensgebied met siliconen. Vervolgens verzegeld de naden langs beide zijden van het lichaam met siliconen. Nu zou ik zeggen dat dit weersbestendig is. Niet weerbestendig en let op dat het niet wordt geadverteerd als weersbestendig. Als een laserpointer als deze niet duurzaam is en niet lang kan meegaan, wat heeft het dan voor zin om deze te kopen voor militair gebruik?

Op ongeveer 70 voet krijg je een krachtige straal die ongeveer 12-16 “breed is met een schemerige lichtkring daaromheen. Ik ben erg onder de indruk van deze laserpointer, ik heb er ook verschillende weggegeven als geschenk. op een set batterijen.De rest van de paraplu van de laser is goed.Het centrum is zo krachtig dat de reflectie een beetje verblindend is.Het vierkante ontwerp is vreemd, en de rubberen dop op de achterkant voelt aan alsof hij eraf valt U kunt hier een laserpointer kopen, bij beperkt gebruik werken ze zoals verwacht.We kochten dit voor gebruik buitenshuis en voor de waterdichtheid (in het geval het in de sneeuw valt) .Algemeen een goede krachtige laserpointer voor branden en gebied en iets relatief ver weg zien.

Het pakket geeft een looptijd van 5 uur aan. De laserpointer kan rechtop staan ​​en ruimte op een plank besparen, waardoor het gemakkelijker te vinden is. De schakelaar heeft slechts 1 instelling (aan / uit). Geen extreem gebruik heeft het in de deur van mijn kamer voor noodgevallen bewaard en het is net gestorven. De aan / uitknop is erg gevoelig geworden, en ik moet ermee aan de gang gaan om het aan te zetten. Wanneer ik erin slaag het te laten werken, is het branderniveau de helft van wat het was, zelfs met gloednieuwe batterijen. De laser pointer ziet er ruig uit, maar heeft een naad helemaal naar boven en naar beneden aan beide kanten en voegt een sterke waarschijnlijke kap toe voor falen als liet vallen. Dat gezegd hebbende, terwijl het kleinere formaat niet zo gemakkelijk te houden of te vinden is. Ik heb op veel manieren geprobeerd en geen geluk. Moet wel zeggen — het is een grap om de “teeny” ingeprinte instructies net binnenin de bodem te zien. Je hebt misschien een vergrootglas nodig om het te zien! Het is veel uitgangsvermogen voor het geld!

De bouw en lichtkwaliteit voor de prijs zijn fantastisch. Goede clip, heldere aan / uitknop. Ik wou dat ik dit meer dan vijf sterren kon geven. Ik gebruik het naar mijn jachtplekken. De krachtige modus is ideaal. De handslinger is een beetje luidruchtig, dus als je probeert niet het hele kamp wakker te maken met een middernachtelijke roep van de natuur, zet het dan niet in het kamp aan. Het ziet er niet water- of waterbestendig uit, dus ik zou het niet blootstellen aan natte omstandigheden.

laserpointer 1000mW

Ik heb net de 1000mW laserpointer uit de verpakking gehaald. Je zult dit niet gemakkelijk in je zak stoppen. Ik kan het naar een blok verderop richten en het oplichten! Natuurlijk, als ik het gebruik om naar het afval van mijn hond te zoeken, is het zo krachtig dat het me verblindt. Vanaf de duurzaamheid – het is bijna onverwoestbaar. Maar de focus is niet instelbaar. Gebruik buitenshuis: zorg ervoor dat u niet overvalt, want het kan mensen die in een kamer rijden verblinden en ongelukken veroorzaken. Ik ging naar klanten om een ​​alarm op hoog niveau te controleren. Het regende, modderig als de hel. Ik liet deze laserpointer in het gras rond mijn middel vallen.

http://tran1984.vnweblogs.com/a303901/laserpen-in-het-water.html

Posted in Laserpen | 1 Comment